CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 1. února 2021

Bod č. 5:
Kontrolní závěr Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 19/34 „Zahraniční pohledávky České republiky ve správě Ministerstva financí“

Ministerstvo financí předkládá vládě stanovisko ke Kontrolnímu závěru Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 19/34 „Zahraniční pohledávky České republiky ve správě Ministerstva financí“.

Bod č. 6:
Kontrolní závěr Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 18/32 „Příjmy státního rozpočtu vybírané v oblasti zdaňování práce“

Ministerstvo financí předkládá vládě společné stanovisko MF a MPSV ke Kontrolnímu závěru Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 18/32 „Příjmy státního rozpočtu vybírané v oblasti zdaňování práce“.

Pro informaci

Bod č. 1:
Makroekonomická predikce České republiky (leden 2021)

Ministerstvo financí předkládá vládě pro informaci aktualizaci Makroekonomické predikce České republiky. Materiál shrnuje aktuální stav vývoje základních makroekonomických indikátorů české ekonomiky a prezentuje názor na vývoj těchto ukazatelů v letech budoucích.

Bod č. 2:
Fiskální výhled České republiky (leden 2021)

Ministerstvo financí předkládá vládě pro informaci aktualizované vydání makroekonomické publikace Fiskální výhled České republiky. Materiál shrnuje aktuální vývoj základních indikátorů hospodaření českých veřejných financí a prezentuje názor na budoucí vývoj.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.