CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 24. ledna 2018

Pro informaci


Bod č. 1
Informace o veřejné zakázce "Veřejná zakázka na právní služby pro zastupování České republiky v investičním sporu s G. Nussbaumem"

Ministerstvo financí předkládá informaci o veřejné zakázce „Veřejná zakázka na právní služby pro zastupování České republiky v investičním sporu s G. Nussbaumem“, zadávané mimo zadávací řízení na základě uplatnění výjimky dle § 29 písm. k) bod 1) a bod 2) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, a to v souladu s postupem upraveným interním předpisem zadavatele. Zadavatelem této veřejné zakázky je Ministerstvo financí.

Na základě výsledku hodnocení přijatých nabídek dojde k uzavření smlouvy mezi Ministerstvem financí a advokátní kanceláří Weil, Gotshal & Manges na poskytování právních služeb spočívajících v zastupování České republiky ve věci mezinárodního investičního sporu panem Georgem Nussbaumem.


Bod č. 2:
Informace o připravované zakázce na výrobu a dodání tabákových nálepek pro Celní správu České republiky

Ministerstvo financí předkládá informaci o připravované zakázce na výrobu a dodání tabákových nálepek pro Celní správu České republiky. Veřejná zakázka bude zadána v režimu výjimky ze zákona o zadávání veřejných zakázek, neboť tabákové nálepky obsahují ochranné prvky, které jsou utajovanými informacemi a jejichž zveřejnění by mohlo významně ohrozit fiskální zájmy České republiky.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.