CZ EN

Česká konsolidační agentura připravila k prodeji blok pohledávek za společnostmi ekonomicky spjaté skupiny Charouz Holding

TISKOVÁ ZPRÁVA - Česká konsolidační agentura připravila k prodeji blok pohledávek za společnostmi ekonomicky spjaté skupiny Charouz Holding

Česká konsolidační agentura (ČKA) schválila záměr prodeje bloku pohledávek za společnostmi ekonomicky spjaté skupiny Charouz Holding.

Prodej těchto aktiv se uskuteční formou jednokolového veřejného výběrového řízení za účasti právního poradce. Kritériem pro výběr vítězného zájemce bude výše nabídnuté ceny.

Investorům bude nabídnut blok pohledávek v celkové hodnotě zhruba 5,1 miliardy korun, který zahrnuje 49 pohledávek za 28 společnostmi.

Vyhlášení veřejného výběrového řízení je připravováno na druhou polovinu měsíce května, kdy budou také zveřejněny konkrétní podmínky a detailní informace o bloku. Ukončení soutěže a uzavření transakčních dokumentů s vítězným zájemcem ČKA očekává do konce června 2003.

Informace o veřejném výběrovém řízení budou průběžně zveřejňovány na internetových stránkách ČKA.

Jiří Pekárek, tiskový mluvčí ČKA

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.