CZ EN

Konsolidační agentura prodává tři balíky pohledávek

TISKOVÁ ZPRÁVA - Konsolidační agentura prodává tři balíky pohledávek

Česká konsolidační agentura (ČKA) nabízí k postoupení tři bloky regionálně zaměřených pohledávek.

První blok obsahuje 17 pohledávek za fyzickými a právnickými osobami z Prahy a Středočeského kraje v celkové výši zhruba 15,5 milionu korun. Tento blok je nabízen v rámci výběrového řízení již podruhé. Minimální nabídková cena je stanovena na 600 tisíc korun. Druhý blok za dlužníky z Ostravy a Moravskoslezského kraje obsahuje 33 pohledávek v celkové výši cca 13 milionů korun a minimální cena za postoupení je 450 tisíc korun. Třetí blok zaměřený na oblast Brna a Jihomoravského kraje zahrnuje 34 pohledávek ve výši cca 11,5 milionu a minimální postupní cena byla stanovena na 400 tisíc korun. Všechny pohledávky vznikly na základě vypovězených leasingových smluv a ČKA je nabyla od České spořitelny.

S dokumentací k nabízeným pohledávkám se budou zájemci moci seznámit v průběhu prvního kola výběrového řízení, které končí 16. ledna 2002. Druhé kolo výběrového řízení se uskuteční od 18. do 31. ledna 2002 a postoupí do něj maximálně pět nejvýhodnějších nabídek u každého bloku. Druhé kolo výběrového řízení bude probíhat formou licitace za přítomnosti licitátora a notáře, kdy vítězem se stane po příklepu zájemce s nejvyšší učiněnou nabídkou.

Podmínky výběrových řízení lze nalézt na internetových stránkách ČKA.

Jiří Pekárek,
tiskový mluvčí,
Česká konsolidační agentura

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.