CZ EN

Veřejné prohlášení Moneyvalu v souvislosti s hodnocením opatření proti praní špinavých peněz a financování terorismu v Bosně a Hercegovině

Výbor expertů pro hodnocení opatření proti praní špinavých peněz a financování terorismu (Moneyval) vydal 12. prosince 2014 veřejné prohlášení v souvislosti s naplňováním procesu posilování těchto opatření v Bosně a Hercegovině.

Výbor Moneyvalu vyhodnotil, že „Akční plán“ pro odstraňování nedostatků v oblasti boje proti praní špinavých peněz a financování terorismu, který byl přijat Radou ministrů Bosny a Hercegoviny 10. října 2011, nebyl doposud naplněn a příslušná legislativa nebyla novelizována.

Moneyval proto vyzívá ostatní Moneyvalem hodnocené státy, aby na tuto skutečnost upozornily své finanční instituce, které by měly věnovat zvýšenou pozornost transakcím s finančními institucemi z Bosny a Hercegoviny – zejména v oblasti zvýšené kontroly klientů.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.