CZ EN

MF a Finanční správa uspořádaly další konferenci o elektronické evidenci tržeb

V pátek 19. února 2016 proběhla souběžně s veletrhem TOP GASTRO & HOTEL konference o aktuálním vývoji systému elektronické evidence tržeb. Ministerstvo financí a Finanční správa tak pokračují v informační kampani, jejímž cílem je osobně seznámit zainteresovanou veřejnost a zejména podnikatelské subjekty, kterých se tento projekt dotkne, s nejnovějšími a pravdivými informacemi.

V úvodu konference, které se zúčastnilo na 250 návštěvníků, vystoupila náměstkyně ministra financí pro daně a cla Alena Schillerová a generální ředitel Finanční správy Martin Janeček. Ve svých prezentacích se zaměřili nejen na legislativní proces schvalování zákona o EET a jeho účinnost, ale také na to, co vše bude znamenat evidence tržeb v podnikatelské praxi. O rovných podmínkách v českém pohostinství a také o mýtech a faktech vztahujících se k elektronické evidenci tržeb následně promluvil prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek. Přednáškový blok uzavřel ředitel sekce IT Finanční správy Jiří Fridrich, který se věnoval především technickému řešení a zabezpečení systému EET. Na závěr konference byly zodpovězeny písemné dotazy návštěvníků a proběhla diskuze, do níž se řada z nich zapojila.

Více informací o dalších chystaných přednáškách ale také o novinkách v oblasti evidence tržeb naleznete na webových stránkách www.e-trzby.cz.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.