CZ EN

Avízo - Tisková konference na závěr mise Mezinárodního měnového fondu

V pondělí 16. května 2016 se od 15:45 na Ministerstvu financí uskuteční tisková konference na závěr mise Mezinárodního měnového fondu (MMF).

Jedná se o každoroční povinnou misi podle článku IV. Stanov MMF, která probíhá v každém z členských států MMF. V jejím závěru tým MMF zpracuje stručnou zprávu „Concluding Statement“, která má za cíl nezávislé hodnocení země zvenčí. Hodnoceny jsou oblasti fiskální, monetární, vývoje finančního sektoru a strukturálních změn. Tato zpráva shrnující základní poznatky mise do ČR bude na tiskové konferenci k dispozici.

Zúčastní se vedoucí mise MMF Costas Christou, který seznámí účastníky s hlavními závěry mise. Dále se zúčastní členové mise Francesca Caselle, Plamen Iossifov a Anna Shabunina.

Tisková konference bude vedena v češtině a angličtině, tlumočení je zajištěno. Do doby definitivního ukončení tiskové konference je na veškeré na ní prezentované informace uvaleno embargo.

Datum: 16. května 2016
Čas: 15:45
Místo: Ministerstvo financí, Letenská 15, Praha 1, místnost 116/B

Příchod nejpozději 5 minut předem. Vstup pouze na novinářský průkaz.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.