CZ EN

Novým generálním ředitelem hotelu Thermal bude Klaus J. Pilz

Ministr financí Andrej Babiš na začátku ledna uvede do funkce generálního ředitele hotelu Thermal Klause J. Pilze. Nový generální ředitel vzešel z otevřeného výběrového řízení, do kterého se přihlásilo 17 uchazečů.

„Jsem velmi rád, že se nám podařilo pro státem vlastněné společnosti angažovat dalšího mimořádného odborníka. Pan Pilz sbíral hoteliérské zkušenosti po celém světě, je i držitelem ocenění Hoteliér roku 2004 v České republice či medaile Trnavského kraje za přínos k rozvoji cestovního ruchu,“ prohlásil ministr financí Andrej Babiš s tím, že hlavním úkolem generálního ředitele bude zlepšit ekonomický potenciál hotelu v současné době, kdy se mění skladba jeho hostů.

„Hotel Thermal je nejenom významným lázeňským hotelem, ale i jediným kongresovým centrem v regionu. A například v této oblasti vidím nevyužitý potenciál,“ řekl Klaus J. Pilz.

Klaus J. Pilz vystudoval management cestovního ruchu na vídeňské Wirtschaftsuniversität. V minulosti zastával manažerské posty například ve vídeňském hotelu Penta či v pražských hotelech Grand Hotel Bohemia nebo International, kde zastával i funkci generálního ředitele. S řízením lázeňského hotelu má mnohaleté zkušenosti, neboť do letošního roku působil ve funkci generálního ředitele Health Spa Piešťany, kde měl na starost 11 lázeňských hotelů v Piešťanech a Smrdákách.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.