CZ EN

Česká republika a Království Bahrajn podepsaly smlouvu o zamezení dvojímu zdanění

Ministr financí Miroslav Kalousek dnes podepsal se svým bahrajnským protějškem šajchem Ahmadem bin Muhammadem Chalífou Smlouvu mezi vládou České republiky a vládou Království Bahrajn o zamezení dvojímu zdanění a zabránění daňovému úniku v oboru daní z příjmu.

Doplnění smluvní základny výrazně přispěje k podpoře oboustranných hospodářských vztahů mezi oběma zeměmi. Smlouva upravuje základní formy spolupráce mezi příslušnými orgány obou smluvních stran. Umožňuje řešení sporů vzniklých při výkladu a provádění smlouvy, výměnu informací v oblasti daní všeho druhu a napomáhá rovněž při zamezení případných daňových úniků a podvodů.

Ministři při této příležitosti rovněž prodiskutovali aktuální ekonomické otázky a možnosti rozšíření vzájemné spolupráce.

Mgr. Ondřej Jakob
tiskový mluvčí Ministerstva financí

 

Fotografie

Ministr financí Miroslav Kalousek se svým bahrajnským protějškem šajchem Ahmadem bin Muhammadem Chalífou při podpisu Smlouvy mezi vládou České republiky a vládou Království Bahrajn o zamezení dvojímu zdanění a zabránění daňovému úniku v oboru daní z příjmu.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.