CZ EN

Ministerstvo financí o výplatě příspěvku Evropským demokratům nerozhodlo

Ministerstvo financí sděluje, že informace zveřejněná ve sdělovacích prostředcích, podle které, dle sdělení místopředsedy strany Stanislava Polčáka, vyplatí ministr financí Evropským demokratům státní příspěvek na mandát za zastupitele zvolené do zastupitelstva Hlavního města Prahy ve volbách v roce 2002, je nepřesná.

Ministr financí zadal příslušným odborům ministerstva financí zpracovat analýzu dosavadních kroků, které byly ministerstvem v této věci dosud učiněny. Dále požádal Ministerstvo vnitra o stanovisko k návrhu strany Spojení demokraté – Sdružení nezávislých na přezkoumání rozhodnutí ministra financí Bohuslava Sobotky ze dne 30.6.2006, kterým zamítl rozklad této strany ve věci vyplacení příspěvku za mandáty zastupitelů zvolených do Zastupitelstva hl. m. Prahy v roce 2002. V případě, že tyto analýzy potvrdí právní nárok Evropských demokratů na státní příspěvek, vyplatí ho Ministerstvo financí bez dalších odkladů.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.