CZ EN

Lhůta pro přihlášení pohledávek za Union pojišťovnou trvá do 25. 04.

Ministerstvo financí, Úřad státního dozoru v pojišťovnictví a penzijním připojištění, upozorňuje na následující nové skutečnosti týkající se konkursu Union pojišťovny, a.s.

Městský soud v Praze usnesením ze dne 19. 1. 2005 prohlásil přezkumné jednání konané dne 10. 11. 2004 za neplatné. První přezkumné jednání k přezkoumání přihlášených pohledávek proběhlo proto dne 24. 2. 2005.

V této souvislosti upozorňuje Ministerstvo financí, Úřad státního dozoru v pojišťovnictví a penzijním připojištění, na to, že věřitelé Union pojišťovny, a.s., mají stále možnost své pohledávky přihlásit, a to nejpozději do dvou měsíců od prvního přezkumného jednání, tj. nejpozději do 25. 4. 2005. Přihlášené pohledávky budou projednány ve zvláštním přezkumném řízení v termínu, který bude stanoven soudem.

Pohledávky je třeba přihlásit u Městského soudu v Praze, pracoviště Slezská, Slezská 9, Praha 2 ke sp. zn. 77 K 29/2004, a to dvojmo, uvést jejich výši a důvod a doložit kopie veškerých dokladů vztahující se k těmto pohledávkám.

Na závěr Ministerstvo financí, Úřad státního dozoru v pojišťovnictví a penzijním připojištění, připomíná novou adresu kanceláře Union pojišťovny, a.s., a to Na Rybníčku 16, Praha 2, tel. 224941072.

 

 

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.