CZ EN

Pražští celníci objevili výrobnu padělaného textilu

Dne 13. 7. 2004 v nočních hodinách skončili pražští celníci prohlídku nebytových prostor v areálu podniku Vodní stavby a.s. – v likvidaci na Praze 4. Jednalo se o zakončení jedné z akcí Celní správy ČR, která souvisí s pátrací a kontrolní činností v oblasti stánkového prodeje.

Akci předcházelo zadržení nákladního automobilu s více než 700 kusy padělaného oblečení značek Hugo Boss a Diesel.

V nebytových prostorách celníci nalezli lisovací a zažehlovací stroj na výrobu padělků i s matricemi, šicí stroj, komponenty k výrobě padělků (visačky, speciální textilní folie, obalový materiál) a téměř 5 tisíc kusů padělaných výrobků světoznámých značek, např. Nike, Adidas, Lacoste, Diesel, Hugo Boss, Fila.

Od začátku tohoto roku objevili příslušníci Celní správy ČR na území ČR 65,5 tisíce kusů padělaného textilu; 7700 párů padělané obuvi; 113,6 tisíc kusů padělaných CD, přes 2 tisíce kusů padělaných VHS, téměř 50 tisíc padělaných DVD a dalších několik tisíc kusů různých druhů zboží v celkové hodnotě převyšující 361 milionů korun.

 

 

 

 

 

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.