CZ EN

Změna v čele sekce Právní a majetek státu

Náměstek pro řízení sekce Právní a majetek státu Mgr. Ondřej Landa ke dni 16. ledna 2022 na vlastní žádost ukončil služební poměr na Ministerstvu financí (MF). Od roku 2015 vedl právní sekci MF a od roku 2018 dostal na starost rovněž agendu majetku státu. Za jeho působení MF zvítězilo v řadě mezinárodních investičních arbitráží, úspěšně realizovalo fúzi Letiště Praha a Českého Aeroholdingu či integrovalo do své správy majetkové podíly státu v ČEB a EGAP. Byla také vypracována a schválena Strategie vlastnické politiky státu a došlo k zefektivnění a zrychlení procesů v oblasti nakládání se státním majetkem.

Řízením sekce Právní a majetek státu bude dočasně pověřena JUDr. Martina Matejová, Ph.D., ředitelka odboru Legislativa a sporné agendy. Martina Matejová je zkušenou manažerkou pracující na Ministerstvu financí od roku 1998. Profesní zkušenosti získala také při působení v delegaci Evropské komise a v Evropském účetním dvoře v Lucemburku.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.