CZ EN

Akciová společnost MERO hledá zkušeného manažera

Ministerstvo financí vyhlašuje výběrové řízení na pozici člena v tříčlenném představenstvu společnosti MERO ČR, a.s. Vhodnou kvalifikací pro uchazeče je zkušenost v oblasti přepravy a skladování ropy a zkušenost s koncipováním strategických plánů a podnikatelských záměrů pro delší časové období v rámci celkového řízení společnosti. Nezbytnými předpoklady je dobrá znalost světového jazyka, výborné organizační, komunikační a prezentační dovednosti či vysoká výkonnost.

Funkční období člena představenstva je čtyřleté, pracoviště se nachází v Kralupech nad Vltavou. Úspěšný uchazeč se bude v rámci představenstva podílet na řízení společnosti MERO, a.s. dle schválených finančních, obchodních a investičních plánů. Dále se bude podílet na realizaci strategie společnosti definované jediným akcionářem, zastupovat společnost na jednání s obchodními partnery a koordinovat a dohlížet na klíčové procesy ve společnosti s cílem jejich optimalizace a zvyšování efektivity.

MERO (MEzinárodní ROpovody) je akciová společnost strategického významu, stoprocentně vlastněná státem, ve které akcionářská práva státu vykonává Ministerstvo financí.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.