CZ EN

Národní stránky pro snížení rizik hazardního hraní

Ministerstvo financí, odbor 34 - Státní dozor nad hazardními hrami informuje o tom, že v srpnu 2017 byly spuštěny národní stránky pro snížení rizik hazardního hraní hazardní-hraní.cz, které připravilo a provozuje Národní monitorovací středisko pro drogy a závislosti na adrese http://www.hazardni-hrani.cz/.

Tato webová prezentace se bude dále vyvíjet a bude v ní postupně doplňován obsah. Nyní na stránkách najdete především kontakty na odbornou adiktologickou pomoc, na dluhové poradenství, odkazy na svépomocné příručky, krizovou linku a výroční zprávu o hazardním hraní v ČR. Dále jsou obsahem stránek základní informace o hazardním hraní a problémovém hráčství a souvisejících rizicích, testy patologického hráčství (PGSI a Lie/bet) a informace pro osoby blízké.

Webové stránky jsou propojeny s Mapou pomoci, která je pravidelně aktualizována, jsou v ní uvedeny kontakty na pomáhající služby včetně jejich umístění na mapě. Stránky i Mapa pomoci jsou ve verzích jak pro prohlížeče pro PC, tak pro tablety, chytré telefony apod.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.