CZ EN

Kontrola veřejných zakázek – ověřování dodržování principů 3E

Tomáš Vyhnánek, pověřený náměstek sekce finanční řízení a audit, představil možnosti promítnutí principů 3E do kontroly veřejných zakázek.

Příspěvek byl prezentován v rámci semináře Public procurement workshop“ zaměřeného na problematiku veřejných zakázek v rámci ESI fondů, který Ministerstvo pro místní rozvoj uspořádalo ve dnech 29. a 30. 10. 2015, blíže viz odkaz.

Příspěvek samotný blíže představil veřejné zakázky v kontextu celého procesu veřejného nakupování, poukázal na principy, jež by měly být při kontrole veřejných zakázek uplatňovány, a představil check-list k veřejným zakázkám, připravovaný odborem Centrální harmonizační jednotka. Součástí prezentace byla i ukázka konkrétních kontrolních otázek, vycházejících z připravovaného check-listu, které by měly být součástí kontroly veřejných zakázek v souvislosti s ověřováním dodržování principů 3E.

Setkání se zúčastnili zástupci Evropské komise, kteří mimo jiné představili dokument „Guidence on public procurement“, blíže viz odkaz.

Dokument ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.