CZ EN

Ministerstvo financí zakončilo sérií workshopů vztahujících se k novému zákonu o hazardu

Dne 11.8.2016 byla zakončena série pěti workshopů zaměřena zejména na provozovatele hazardních her, výrobce technických zařízení a další zájemce z řad odborné i laické veřejnosti s novými zákony, které budou v oblasti hazardních her platit od 1. ledna 2017.

První workshop se věnoval především informacím k povolovacím řízením, kaucím, herním prostorům a obecným podmínkám pro provozovatele hazardních her. Následující workshop nesl informativní charakter k prováděcím vyhláškám a státnímu dozoru. V pořadí třetí workshop byl věnován vzorům herních plánů a hrám nad rámec herního plánu, tedy bonusům, jackpotům a jiným. Předposlední workshop se věnoval novým trendům v oblasti hazardu v internetovém prostředí, loteriím, živým hrám a kurzovým sázkám. Na posledním workshopu byly odborem Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi prezentovány daňové souvislosti s provozováním hazardních her. Workshop vyvrcholil závěrečnou diskuzí včetně možnosti zasílaní otázek, a to také v jazyce anglickém.

Ministerstvo financí by chtělo všem zúčastněným poděkovat za účast.

 

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.