CZ EN

Informace Odborné knihovny MF č. 1/2008

  • V tomto čísle jsou z českých titulů podchycena např. témata: vývoj veřejného zadlužení v zemích EU, harmonizace zdanění tabákových výrobků v Evropské unii, česká daňová politika, ekologické daně v EU a v ČR, evropské insolvenční právo, možnosti řešení současných problémů systému důchodového pojištění, zákon o stabilizaci veřejných rozpočtů a strukturované produkty na kapitálovém trhu.
  • Ze zahraničních zdrojů pak upozorňujeme např. na články týkající se nevyrovnaných běžných účtů v členských zemích eurozóny, srážkové daně v Německu a daňových režimů evropských holdingových společností.
  • V další části Informací Vám nabízíme překlady z německého tisku: Dočasná hra (příspěvek ke státní smlouvě o loteriích a sázkách), Nové překážky pro zahraniční investory (plány na ochranu domácího průmyslu) a Steinbrück dává přednost dluhové normě EU.
  • Navíc jsme pro Vás připravili informaci o novinkách v nabídce nových tištěných periodik ve fondu knihovny a také elektronických periodik na stránkách odborné knihovny. Zařazeny jsou seznamy českých a zahraničních časopisů odebíraných odbornou knihovnou v roce 2008.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.