CZ EN

Informace Odborné knihovny MF č. 6/2007

  • Mezi českými novinkami naleznete např. tituly: Daně v Evropské unii, Zdanění majetku v Evropě, Měnová integrace: náklady a přínosy členství v měnové unii, Privatizace české ekonomiky: její kořeny, metody a výsledky, Evropský mezičas: nové otázky evropské integrace, Korupce v právu mezinárodním, evropském a českém, Vymáhání pohledávek, Účetnictví státní správy a samosprávy a Rozpočtové právo.
  • Ze zahraničí jsme nakoupili či získali např.: Autonomy and regulation: coping with agencies in the modern state, Handbook of new institutional economics, The political economy of fiscal policy: public deficits, volatility, and growth, Transfer pricing review 2006/2007, Varieties of capitalism and Europeanization, World economic situation and prospects 2007, A guide to European VAT directives, Growth in the Central and Eastern European countries of the European Union, nové publikace OECD (např. hospodářské přehledy zemí) a dalších mezinárodních organizací.
  • Z produkce Ministerstva financí upozorňujeme na pravidelný materiál Makroekonomická predikce České republiky: duben 2007 a první vydání nové publikace Fiskální výhled ČR: duben 2007, která na rozdíl od Makroekonomické predikce, pokrývající všechny podstatné oblasti makroekonomického vývoje, je zaměřena pouze na hospodaření sektoru vládních institucí. Bude vydávána 2x ročně.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.