CZ EN

Informace o vyhlášení dohod o výměně informací v daňových záležitostech ve Sbírce mezinárodních smluv a jejich vstup v platnost

Ministerstvo financí na základě informací obdržených z ústředí Ministerstva zahraničních věcí ČR oznamuje, že dne 7. ledna 2013 byly publikovány ve Sbírce mezinárodních smluv tyto dohody o výměně informací v daňových záležitostech:

  • DOHODA MEZI VLÁDOU ČESKÉ REPUBLIKY A VLÁDOU GUERNSEY O VÝMĚNĚ INFORMACÍ V DAŇOVÝCH ZÁLEŽITOSTECH, která byla podepsána, včetně Protokolu, který tvoří její nedílnou součást, dne 15. září 2011 v Londýně.
    • Tato dohoda vstoupila v platnost na základě svého článku 16 dne 9. července 2012 a její ustanovení se budou provádět v souladu se zněním písmen a) a b) téhož článku.
  • DOHODA MEZI ČESKOU REPUBLIKOU A OSTROVEM MAN O VÝMĚNĚ INFORMACÍ V DAŇOVÝCH ZÁLEŽITOSTECH, která byla podepsána, včetně Protokolu, který tvoří její nedílnou součást, dne 18. července 2011 v Londýně.
    • Dohoda vstoupila v platnost na základě svého článku 14 dne 18. května 2012 a její ustanovení se budou provádět v souladu se zněním písmen a) a b) téhož článku.
  • DOHODA MEZI ČESKOU REPUBLIKOU A REPUBLIKOU SAN MARINO O VÝMĚNĚ INFORMACÍ V DAŇOVÝCH ZÁLEŽITOSTECH, která byla podepsána, včetně Protokolu, který tvoří její nedílnou součást, dne 25. listopadu 2011 v Praze.
    • Dohoda vstoupila v platnost na základě svého článku 15 dne 6. září 2012 a její ustanovení se budou provádět v souladu se zněním písmen a) a b) téhož článku.

Ministerstvo financí dále oznamuje, že dne 14. ledna 2013 bude publikována ve Sbírce mezinárodních smluv DOHODA MEZI VLÁDOU ČESKÉ REPUBLIKY A VLÁDOU BRITSKÝCH PANENSKÝCH OSTROVŮ O VÝMĚNĚ INFORMACÍ V DAŇOVÝCH ZÁLEŽITOSTECH, která byla podepsána, včetně Protokolu, který tvoří její nedílnou součást, dne 13. června 2011 v Praze.

Aktuální stav dohod naleznete >> Tabulka dohod.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.