CZ EN

Materiály na jednání vlády 11. září 2013

Bod č. 2:
Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2014 včetně rozpočtové dokumentace

Ministerstvo financí předkládá vládě návrh zákona o státním rozpočtu na rok 2014. Počítá se s příjmy ve výši 1082,4 mld. Kč, výdaji ve výši 1192,4 mld. Kč, a plánovaný schodek tak dosáhne 110 mld. Kč. Tyto parametry by měly zajistit, že deficit vládního sektoru nepřesáhne 3 % HDP.

Bod č. 4:
Návrh nařízení vlády o stanovení rozsahu a způsobu poskytování údajů do Informačního systému o platech

Ministerstvo financí předkládá vládě návrh nařízení vlády o stanovení rozsahu a způsobu poskytovaní údajů do Informačního systému o platech.

Nové nařízení vlády vzniklo na základě rozsáhlých legislativních změn, ke kterým došlo od doby vzniku původních nařízení vlády č. 289/2002 Sb. a nařízení vlády č. 514/2004 Sb, stanovujících rozsah a způsob poskytování těchto údajů. Dalším důvodem je požadavek Ministerstva práce a sociálních věcí na další informace, které by zpřesnily výstupy z Informačního systému o průměrném výdělku, jehož součásti za platovou sféru je Informační systém o platech. Dále Český statistický úřad a Eurostat požadují změny na základě povinnosti plnit příslušná ustanovení nařízení Komise č. 1738/2005, která se vztahují k předávání informací o struktuře výdělku.

Bod č.8:
Návrh řešení problematiky společnosti Kongresové centrum Praha, a. s.

Ministerstvo financí předkládá vládě materiál Návrh řešení problematiky společnosti Kongresové centrum Praha, a. s.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.