CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 19. dubna 2017

Bod č. 14:
Analýza systému kontrol územních samosprávných celků

Ministerstvo financí předkládá vládě k projednání Analýzu systému kontrol územních samosprávných celků. Analýza byla vypracována na základě požadavku poslanců a senátorů v souvislosti s navrhovaným rozšířením působnosti Nejvyššího kontrolního úřadu.

Jejím primárním cílem je identifikovat případné duplicity v kontrolním systému a navrhnout opatření, jak je omezit či ideálně plně eliminovat. Navrhnutá opatření by měla přispět k efektivnějšímu fungování kontrolního systému.

Bod č 15:
Přehled o činnosti cenových kontrolních orgánů za rok 2016 pro Poslaneckou sněmovnu Parlamentu ČR

Ministerstvo financí předkládá vládě k projednání Přehled o činnosti cenových kontrolních orgánů za rok 2016 pro Poslaneckou sněmovnu Parlamentu ČR, který podává souhrnnou informaci o rozsahu a zaměření cenových kontrol v roce 2016.

Předkládaný materiál obsahuje výsledky kontrolní činnosti za rok 2016 prováděné Ministerstvem financí, Specializovaným finančním úřadem, celními orgány a dalšími regulatorními orgány, tj. Státní energetickou inspekcí, Státním ústavem pro kontrolu léčiv, Energetickým regulačním úřadem, Českým telekomunikačním úřadem, kraji a obcemi.

Pro informaci:

Bod č. 10:
Informace k situaci českých lodníků pracujících na palubách lodí v Nizozemsku

Ministerstvo financí předkládá vládě informaci k situaci českých lodníků pracujících na palubách lodí v Nizozemsku.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.