CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 10. ledna 2018

Pro informaci

Bod č. 10:
Informace Ministerstva financí o stavu plnění opatření přijatých k odstranění nedostatků vedených v Kontrolním závěru Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 16/09 – „Nároky z nespotřebovaných výdajů vykazované organizačními složkami státu“

Ministerstvo financí předkládá informaci o stavu plnění opatření přijatých k odstranění nedostatků vedených v Kontrolním závěru Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 16/09 – „Nároky z nespotřebovaných výdajů vykazované organizačními složkami státu“. Cílem kontrolní akce bylo prověřit výpočet, evidenci a použití nároků peněžních prostředků z nespotřebovaných výdajů vykazovaných organizačními složkami státu a prověřit důvody vzniku nároků z nespotřebovaných výdajů.

Kontrolovanými osobami byly Ministerstvo dopravy, Ministerstvo financí, Ministerstvo pro místní rozvoj, Ministerstvo zdravotnictví a Ministerstvo zemědělství. Kontrolovaným obdobím byly roky 2014 – 2015, v případě věcných souvislostí i období předcházející a následující.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.