CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 8. února 2016

Bod č.8:
Kontrolní závěr Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 14/17 – „Správa daně z přidané hodnoty a dopady legislativních změn na příjmy státního rozpočtu“

Ministerstvo financí ČR předkládá vládě České republiky společné stanovisko MF ČR a Generálního finančního ředitelství (GFŘ) ke Kontrolnímu závěru Nejvyššího kontrolního úřadu (NKÚ) z kontrolní akce č 14/17 „Správa daně z přidané hodnoty a dopady legislativních změn na příjmy státního rozpočtu“.

Bod č.9:
Stanovisko MF ke Kontrolnímu závěru Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrol-ní akce č. 14/14 – „Peněžní prostředky státního rozpočtu zahrnuté do kapitoly státního rozpočtu Všeobecná pokladní správa“

Ministerstvo financí navrhuje vládě České republiky stanovisko ke Kontrolnímu závěru Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 14/14 „Peněžní prostředky státního rozpočtu zahrnuté do kapitoly státního rozpočtu Všeobecná pokladní správa“.

Pro informaci:

Bod č.1:
Makroekonomická predikce České republiky (leden 2016)

Ministerstvo financí předkládá vládě pro informaci pravidelnou čtvrtletní aktualizaci Makroekonomické predikce České republiky.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.