CZ EN

Poslanecká sněmovna schválila návrh zákona, kterým se mění zákon o daních z příjmů a další související zákony a postoupila tento návrh zákona Senátu

Poslanecká sněmovna schválila na 17. schůzi dne 24. září 2014 ve třetím čtení vládou předložený návrh zákona, veden jako sněmovní tisk č. 252/0, kterým se mění zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony.

Návrh zahrnuje zejména nutné úpravy v zákonu o daních z příjmů podložené analýzou změn daňových zákonů v souvislosti s rekodifikací soukromého práva a rozpracování záměrů vyplývajících z Programového prohlášení vlády, jimiž jsou zvýšení slevy na druhé a další dítě, omezení v nastavení výdajových paušálů pro osoby samostatně výdělečně činné a též revize dnes již překonaného textu některých ustanovení již přijatého, ale v rámci většiny ustanovení dosud neúčinného zákona č. 458/2011 Sb., o změně zákonů související se zřízením jednoho inkasního místa a dalších změnách daňových a pojistných zákonů.

Poslanecká sněmovna postoupila návrh zákona Senátu dne 7. října 2014, který je veden jako senátní tisk č. 343. Návrh by měl být zařazen na pořad schůze Senátu do 6. listopadu 2014, kdy končí lhůta pro jeho projednání.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.