CZ EN

Společnost Konpo vyhlásila výběrové řízení na prodej bloku pohledávek z cenných papírů

TISKOVÁ ZPRÁVA - Společnost Konpo vyhlásila výběrové řízení na prodej bloku pohledávek z cenných papírů

Konpo, s.r.o., dceřiná společnost České konsolidační agentury (ČKA), dnes vyhlásila jednokolové veřejné výběrové řízení na prodej bloku pohledávek, mimo jiné vyplývajících z cenných papírů.

Blok obsahuje 188 pohledávek za 37 dlužníky v celkové hodnotě 2,8 miliardy korun. Tvoří jej pohledávky z cenných papírů a další pohledávky za dlužníky ve stadiu konkurzního řízení.

Jediným kriteriem úspěchu ve výběrovém řízení je nabídnutá cena. Závazné přihlášky budou uchazeči podávat do 13. dubna 2005, nabídky budou vyzvaní uchazeči, kteří splní kvalifikační požadavky, předkládat 20. května 2005.

Informace o konání VVŘ na prodej bloku pohledávek vyplývajících z cenných papírů a podmínky soutěže budou zveřejněny na internetové adrese společnosti Konpo, s.r.o. www.konpo.cz .

Momentálně čeká na schválení vládou výsledek veřejného výběrového řízení na prodej bloků pohledávek společnosti Konpo v celkové hodnotě zhruba 23 miliard korun. Závazné nabídky zájemci podávali 11.2. 2005. Nejvyšší cenu předložila u konkursního bloku společnost Global Financial Restructuring Czech, s.r.o., u nekonkursního společnost Finoka, s.r.o.

Jiří Pekárek,
tiskový mluvčí, Česká konsolidační agentura

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.