CZ EN

Společnost Konpo připravuje blok pohledávek z cenných papírů

TISKOVÁ ZPRÁVA - Společnost Konpo připravuje blok pohledávek z cenných papírů

Konpo, s.r.o., dceřiná společnost České konsolidační agentury (ČKA), připravuje pro zájemce další blok pohledávek. Jde o pohledávky vyplývající z cenných papírů, které nabídne formou jednostupňového výběrového řízení.

Blok předběžně obsahuje pohledávky za 37 dlužníky v celkovém objemu zhruba 2,5 miliardy korun. Tvoří jej pohledávky z cenných papírů za dlužníky ve stadiu konkurzního řízení i za těmi, na jejichž majetek dosud konkurz prohlášen nebyl.

Veřejné výběrové řízení na výběr zájemce o postoupení pohledávek bude vyhlášeno 31.3.2005. Závazné přihlášky budou uchazeči podávat do 13.4.2005

Informace o konání VVŘ na prodej bloku pohledávek vyplývajících z cenných papírů a podmínky soutěže budou zveřejněny na internetové adrese společnosti Konpo, s.r.o. www.konpo.cz.

Momentálně probíhá vyhodnocování veřejného výběrového řízení na prodej bloků pohledávek společnosti Konpo v celkové hodnotě zhruba 23 miliard korun. Závazné nabídky zájemci podávali 11.2. 2005.

Jiří Pekárek,
tiskový mluvčí, Česká konsolidační agentura

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.