CZ EN

O zbytkový blok pohledávek Konpo má zájem 9 investorů

TISKOVÁ ZPRÁVA - O zbytkový blok pohledávek Konpo má zájem 9 investorů

Celkem 9 investorů projevilo zájem o účast ve veřejném výběrovém řízení na prodej zbytkového bloku pohledávek z portfolia dceřiné společnosti České konsolidační agentury (ČKA) Konpo, s.r.o. Jedná se o poslední blokovou transakci společnosti Konpo.

Zájemci se mohou ucházet o blok pohledávek v celkové hodnotě 2,01 miliardy korun, který zahrnuje 178 pohledávek za 72 dlužníky. Celková angažovanost za největším dlužníkem činí 171,03 milionů korun, naopak za nejmenším dlužníkem je to 3,84 miliony korun. Pohledávky jsou zajištěny 156 instrumenty.

Vyhlašovatel soutěže nyní po prověření přihlášek do 22. září 2005 určí zájemce, kteří se stanou účastníky výběrových řízení a bude jim umožněna hloubková prověrka pohledávek.

Veřejné výběrové řízení bylo vyhlášeno 19. srpna 2005, nabídky budou uchazeči podávat 26. října 2005. Jediným hodnotícím kritériem bude výše nabídnuté ceny. S charakteristikami bloku i detaily výběrového řízení byli potenciální zájemci seznámeni v rámci tzv. Dne s investory. Zúčastnili se jej zástupci 18 společností.

Bližší informace o prodeji bloku lze nalézt na internetových stránkách www.konpo.cz

Jana Szukalská,
ředitelka odboru marketingu a komunikace, Česká konsolidační agentura

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.