CZ EN

Česká konsolidační agentura nabízí k prodeji společnost IPB Real a.s.

TISKOVÁ ZPRÁVA - Česká konsolidační agentura nabízí k prodeji společnost IPB Real a.s.

Česká konsolidační agentura (ČKA) ve spolupráci s investičním poradcem Commerzbank Aktiengesellschaft vyhlásí zítra výběrové řízení na prodej stoprocentního majetkového podílu ČKA na společnosti IPB Real a.s.

Výběrové řízení bude dvoukolové. Výběrového řízení se může zúčastnit jakákoli tuzemská nebo zahraniční právnická nebo fyzická osoba, která podá nabídku v souladu s podmínkami výběrového řízení.

Ukončení prvního kola se předpokládá v polovině února 2003 a ukončení druhého kola přibližně v druhé polovině dubna 2003.

Detailní podmínky výběrového řízení budou uveřejněny na internetových stránkách ČKA i Commerzbank Aktiengesellschaft www.commerzbank.cz .

Společnost IPB Real a.s. je jednou z nejvýznamnějších společností v oblasti zajištění přípravy a výstavby bytů a rodinných domů v České republice. Hlavní těžiště její činnosti spočívá ve výstavbě obytných komplexů v Praze a Brně.

Jan Cimburek,
kancléř ČKA

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.