CZ EN

Tiskové avizo - Společné zasedání náměstků ministrů životního prostředí a financí dne 24.02.2009 v Praze

V Praze 19.2. 2009

Tiskové avízo - Společné zasedání náměstků ministrů životního prostředí a financí

Datum: 24.2.2009
Místo: Prague - Czech Republic

Ministerstvo životního prostředí a ministerstvo financí zve zástupce médií na tiskovou konferenci po neformálním setkání náměstků ministerstev životního prostředí a ministerstev financí členských států Evropské unie.

Tisková konference se koná v úterý 24. února od 15:00 v Top Hotelu Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 – Chodov.

Neformální setkání zástupců ministerstev životního prostředí a financí členských států Evropské unie pořádá české předsednictví v Radě EU. Uskuteční se 24. února v hotelu TOP HOTEL Praha. Jednání povede Jan Dusík, první náměstek ministra životního prostředí ČR a Tomáš Zídek, náměstek ministra financí ČR, kteří také na tiskové konferenci představí médiím závěry z jednání.

Zástupci ministerstev životního prostředí a ministerstev financí budou na setkáni v Praze diskutovat o závazcích v ochraně klimatu a o zachování pozice EU jako světového lídra v této oblasti i v aktuální situaci globální ekonomické krize.

Závěry ze setkání budou také podkladem pro jednání Rady EU pro životní prostředí 2. března v Bruselu a Rady ministrů pro ekonomické a finanční záležitost (ECOFIN) 10. března v Bruselu.

Účast na tiskové konferenci prosím potvrďte do 20. února 2009 do 16:00 Jitce Pilbauerové, jitka.pilbauerova@mzp.cz, tel. 267 122 944.

Radka Kohutová,
tisková mluvčí MF ČR pro CZ PRES

Logo - České předsednictví v Radě EU 2009

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.