CZ EN

Ministryně financí předala ocenění nejlepším prodejnám roku 2017

Ministryně financí Alena Schillerová se ve čtvrtek 25. ledna v historických prostorách Staré čistírny odpadních vod v Praze - Bubenči zúčastnila slavnostního vyhlášení výsledků 2. ročníku Diamantové ligy kvality, která hodnotí velko- a maloobchodní prodejny s ohledem na jejich kvalitu nabízeného zboží a poskytovaných služeb či vstřícnost personálu k zákazníkům. Do finále letošního ročníku soutěže bylo nominováno celkem 41 potravinářských prodejen a prodejen s nepotravinovým sortimentem.

Absolutními vítězi Diamantové ligy kvality 2017 se staly LIDL Mnichovo Hradiště, SIKO KOUPELNY Zlín a AUTO BABIŠ Mnichovice. Zástupci těchto tří prodejen převzali certifikát Držitel ocenění Diamantové ligy kvality, Zvláštní cenu prezidentky SOCR ČR a z rukou ministryně financí Aleny Schillerové a čestného předsedy České společnosti pro jakost Miroslava Jedličky pak speciální Cenu za vynikající kvalitu, která zdůrazňuje výjimečnou kvalitu těchto subjektů v hodnocených kritériích. Ministryně financí všem přítomných obchodníkům popřála mnoho úspěchů a i nadále co nejméně starostí s elektronickou evidencí tržeb.

Diamantová liga kvality je společným projektem Svazu obchodu a cestovního ruch ČR a Ministerstva průmyslu a obchodu, odborným garantem soutěže je Česká společnost pro jakost a Sdružení pro oceňování kvality. V roce 2015 byl tento projekt zařazen do Programu Česká kvalita, který podporuje vláda České republiky.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.