CZ EN

Ministerstvo financí nepovolilo on-line ruletu

Zuzana Luňáková, Sázení na síti zlákalo další tři firmy, Hospodářské noviny, 8.9.2009, str. 21:

Ministerstvo financí udělilo tři nové licence. I na on-line ruletu… Ruleta na síti  - Na internetu by však již brzy kromě sportovních kurzových sázek mohly být i hazardní hry jako poker či ruleta. Tu totiž nabízejí v „běžném“ podnikání noví držitelé licencí pro internet, společnosti El Rancho či Rio Games.

Komentář MF

V článku „Sázení na síti zlákalo další tři firmy“ (HN 8.9. 2009) je uvedeno, že Ministerstvo financí udělilo tři nové licence, a to i na on-line ruletu. Jedná se o naprostou dezinformaci, nic takového není pravda. Ministerstvo financí dosud žádnému provozovateli nevydalo povolení k provozovaní on-line rulety. Ministerstvo financí skutečně na počátku července udělilo tři nové licence, ale výhradně na internetovou kursovou sázku, a to za stejných podmínek, jako u původních pěti společností, tedy zejména zabránění možnosti hry mladistvých. Každá loterie či hra, která je provozována bez povolení Ministerstva financí, je v současnosti považována za hru ilegální.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.