CZ EN

Avízo – Pozvánka na Závěrečnou konferenci Programu švýcarsko-české spolupráce

Dne 3. května 2017 se v Ostravě v Multifunkční aule Gong uskuteční Závěrečná konference Programu švýcarsko-české spolupráce. Cílem konference je zejména informovat odbornou veřejnost a zástupce médií o výsledcích Programu, který v letech 2007 – 2017 poskytl České republice granty v objemu 2,6 mld. Kč a umožnil tak realizaci více než 400 projektů v různých oblastech zaměření.

V rámci konference se od 11.40 hodin uskuteční tisková konference, které se zúčastní paní Marie-Gabrielle Ineichen-Fleisch – státní tajemnice Federálního ministerstva hospodářství, vzdělávání a výzkumu, J. E. Markus-Alexander Antonietti, švýcarský velvyslanec v České republice, a další představitelé švýcarských institucí (Státní kanceláře pro hospodářské záležitosti – SECO, Švýcarské agentury pro rozvoj a spolupráci - SDC) zodpovědných za realizaci Programu, ředitelka kanceláře ministra financí, paní Milena Hrdinková, hejtman Moravskoslezského kraje, pan Ivo Vondrák, primátor Statutárního města Ostrava, pan Tomáš Macura, a další zástupci Ministerstva financí – Národní koordinační jednotky Programu švýcarsko-české spolupráce, a vybraní příjemci grantů.

  • Datum: středa 3. 5. 2017
  • Místo: Multifunkční aula Gong, Ruská 2993, 703 00 Ostrava – Vítkovice
  • Tisková konference: 11:40 hod. v Multifunkční aule Gong, Učebna č. 4
  • Prosíme o akreditaci novinářů na emailové adrese: Radana.Dvorakova@mfcr.cz
Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.