CZ EN

Zástupcem náměstka pro řízení sekce Finanční řízení a audit se stal Tomáš Vyhnánek

PhDr. Tomáš Vyhnánek byl dnes dle zákona o státní službě ustanoven zástupcem náměstka ministra pro řízení sekce Finanční řízení a audit. Svou funkci bude vykonávat od 2. července letošního roku až do dne obsazení služebního místa náměstka ministra na základě výběrového řízení.

Sekce Finanční řízení a audit bude i nadále pokračovat v plnění stanovených priorit. Hlavním úkolem je dokončení legislativního procesu zákona o vnitřním řízení a kontrole. Dalšími úkoly jsou pak zejména implementace centrálního nákupu státu a pokračování v agendě otevírání dat resortu financí.

PhDr. Tomáš Vyhnánek je absolventem Institutu ekonomických studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy. Má pracovní zkušenosti jak z veřejného sektoru – zastával řídící pozice na Úřadu vlády a Ministerstvu zdravotnictví, tak ze soukromé sféry, kde působil jako manažer ve společnosti Deloitte a v rámci skupiny ČSOB. Na Ministerstvo financí nastoupil v roce 2014 na místo ředitele odboru Centrální harmonizační jednotka.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.