CZ EN

Finanční správa spustila web k Elektronické evidenci tržeb

Ministerstvo financí a Generální finanční ředitelství dnes spouštějí webové stránky k Elektronické evidenci tržeb (EET). Jedná se o specializovanou informační záložku, která je součástí webu GFŘ. Stránky obsahují nejen základní informace k připravovanému projektu, ale také odpovědi na často kladené dotazy k této problematice.

„Webová stránka uvádí také na pravou míru řadu nepřesností, které se v poslední době o Elektronické evidenci tržeb objevují,“ prohlásil ministr financí Andrej Babiš. Stránky budou postupně aktualizovány v závislosti na aktuálním vývoji příprav projektu EET. Plnohodnotný portál k EET bude spuštěn po vyjasnění aktuálně diskutovaných detailů v rámci legislativního procesu tak, aby veškeré technické informace určené podnikatelům a veřejnosti byly komplexní, konečné a odpovídaly finální podobě zákona.

Elektronická evidence tržeb je moderní systém rychlé komunikace mezi podnikateli a finanční správou a je jedním z nejvýznamnějších daňových opatření v novodobé historii České republiky.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.