CZ EN

Ministerstvo financí vypisuje nabídku interních stáží v sekci Finanční řízení a audit

Ministerstvo financí vypisuje pro rok 2014 bezplatnou stáž pro studenty vysokých škol v sekci Finančního řízení a auditu. Stáž je určena pro studenty vysokých škol studujících v oborech ekonomického, technického či právního zaměření. Stážista či stážistka se přímo zapojí do vybraného projektu, na kterém bude pracovat v úzké spolupráci s týmem expertů Ministerstva financí.

Úspěšným kandidátům stáž umožní získat pracovní zkušenost v oblasti auditních a analytických procesů prostřednictvím práce na konkrétních projektech. Studenti se seznámí s auditem na Ministerstvu financí a osvojí si základní principy fungování Integrovaného informačního systému Státní pokladny.

„S nabídkou spolupráce jsme oslovili vybrané fakulty vysokých škol VŠE, UK a ČVUT,“ uvedl 1. náměstek ministra financí Lukáš Wagenknecht. „Do budoucna bychom rádi spolupráci prohloubili, nabídli studentům stáže nejen v sekci Finančního řízení a auditu, ale v rámci celého Ministerstva financí. Rádi bychom také spolupracovali se studenty při výběru témat bakalářských, diplomových nebo doktorandských prací a umožnili jim využít data Ministerstva financí pro jejich vypracování,“ dodal.

Prostřednictvím studentských stáží chce Ministerstvo financí zvýšit svou atraktivitu zaměstnavatele mezi nejtalentovanějšími absolventy vysokých škol.

 

Mgr. Marek Zeman
Ředitel odboru vnějších vztahů a komunikace 

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.