CZ EN

Ministr financí sdělil odvolání dvěma náměstkům

Ministr financí sdělil odvolání dvěma náměstkům Ing. Tomáši Zídkovi a Mgr. Zdeňku Zajíčkovi a jmenuje novou náměstkyni pro sekci Mezinárodní vztahy a finanční politika Ing. Evu Anderovou

Ministr financí Jan Fischer jmenuje náměstkyní ministra financí pro mezinárodní vztahy a finanční politiku Ing. Evu Anderovou. V pozici, kde bude mít na starosti mimo jiné vztahy Ministerstva vůči mezinárodním institucím, záležitosti mezinárodně právní a Evropské unie, cenovou a finanční politiku nebo státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi nahradí Ing. Tomáše Zídka.

Odvolání bylo sděleno i Mgr. Zdeňku Zajíčkovi, jméno jeho nástupce bude oznámeno příští týden.

„Odvolanému náměstkovi děkuji za dosavadní práci a věřím, že Ing. Anderová svoji novou funkci zvládne velmi dobře,“ uvedl ministr financí Jan Fischer. Náměstkyně Anderová k tomu dodává, že si velmi váží důvěry pana ministra a věří, že naplní jeho očekávání.

Anderová posledních 6 let působila jako ředitelka Odboru mezinárodních vztahů na Ministerstvu financí. Vystudovala VŠ ekonomickou v Bratislavě, hovoří plynně anglicky, rusky, česky a slovensky.

Bc. Ondřej Šrámek
tiskový mluvčí Ministerstva financí

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.