CZ EN

Podpis protokolu k dohodě o zamezení dvojímu zdanění se Srbskem

Ministr financí Eduard Janota a ministryně financí Republiky Srbsko Diana Dragutinovičová dnes v Praze podepsali Protokol ke Smlouvě mezi vládou České republiky a radou ministrů Srbska a Černé Hory o zamezení dvojímu zdanění v oboru daní z příjmu a z majetku.

Tento smluvní dokument upravuje vzájemné vztahy mezi Českou republikou a Srbskem. Je nedílnou součástí smlouvy, která vstoupila v platnost v roce 2005. Jeho sjednání umožní širší výměnu informací mezi daňovými úřady obou zemí a tím přispěje k větší právní jistotě a k lepší koordinaci jejich činnosti  směřující k omezení případných daňových úniků a podvodů.

Diana Dragutinovičová je v ČR na návštěvě v čele srbské delegace. Se zástupci Ministerstva financí dnes  jednala i o dalších aspektech česko-srbských finančních vztahů, jakož i o podpoře podnikání a vývozu a technické asistenci, kterou MF ČR Srbsku poskytuje.

Mgr. Ondřej Jakob,
tiskový mluvčí MF ČR

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.