CZ EN

Daňová přiznání (2008): daňová správa rozšiřuje úřední hodiny a zřizuje kontaktní místa

Česká daňová správa nabízí rozšířené úřední hodiny těm, kteří se rozhodnou odevzdat daňové přiznání k dani z příjmů osobně na finančním úřadě. Podobně jako v loňské roce budou v poslední březnový týden tj. od 23. do 27. března podatelny všech finančních úřadů otevřeny denně až do 18.00 hodin. V okresních městech budou otevřeny i v sobotu 28. března, a to od 8.00 do 12.00 hodin. V pondělí 30. března a v úterý 31. března 2009 budou podatelny všech finančních úřadů otevřeny až do 18.00 hodin. 

Díky přetrvávajícímu zájmu veřejnosti budou i v letošním roce pracovníci daňové správy vyjíždět do vybraných obcí, aby prostřednictvím kontaktních míst usnadnili podání daňových přiznaní, zejména k dani z příjmů fyzických osob. Nejčastěji půjde o obce s pověřeným obecním úřadem, jejichž starostové projeví o tuto službu zájem. Konkrétní seznam obcí, včetně bližších informacích o dnech, místě a hodinách fungování kontaktních míst daňové správy, je zveřejněn na webových stránkách (http://cds.mfcr.cz ) a na vývěskách jednotlivých finančních úřadů.

Mgr. Ondřej Jakob,
tiskový mluvčí MF ČR

Příloha - informační leták

Informační leták - Daň z příjmů

Co chystají finanční úřady k podání daňového přiznání za rok 2008?

  • Rozšířené úřední hodiny
  • Kontaktní místa finančních úřadů ve vybraných obcích

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.