CZ EN

Skončila 1. fáze veřejné diskuze k problematice her a loterií

Společnost Ernst & Young k 1. září oficiálně dokončila projekt veřejné diskuze k problematice her a loterií. Její výsledky má nyní k dispozici Ministerstvo financí ČR, které jediné je také kompetentní poskytovat k dalšímu vývoji projektu informace. Stránky projektu http://www.hernizakon.cz/ nadále fungují a jsou ve správě ministerstva.

„Na webových stránkách projektu jsme zveřejnili závěrečnou zprávu společnosti Ernst & Young. Postupně zde také budou k dispozici informace o dalším průběhu přípravy herního zákona,“ říká náměstek ministra financí Tomáš Zídek.

Ještě v průběhu září Ministerstvo financí zveřejní konečné výsledky veřejné diskuse, resp. jednotlivé varianty, které obdrželo od účastníků veřejné diskuse k daným tématům, a které budou vzaty v úvahu při zpracování návrhu věcného záměru zákona. Varianty budou po stanovenou dobu opět k dispozici široké veřejnosti a Ministerstvo financí uvítá všechny konstruktivní komentáře obdržené prostřednictvím jednotného strukturovaného formuláře, který bude na webu.
 
Ing. Jakub Haas,
zástupce tiskového mluvčího MF ČR

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.