CZ EN

Výběr poradce pro privatizaci Letiště Praha a.s.

Ministerstvo financí dnes vyhlašuje veřejnou zakázku na výběr poradenské instituce pro privatizaci majetkové účasti státu (100%) ve společnosti Letiště Praha, a.s. Jedná tak v návaznosti na usnesení vlády č. 666 ze dne 2. 6. 2008  o postupu privatizace majetkové účasti státu ve společnosti Letiště Praha, a.s.

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce bude zájemcům k dispozici na webových stránkách MF. Zájemci mohou předkládat žádosti o účast do 29.8.2008. K podání nabídky následně MF vyzve 5 zájemců, kteří nejlépe splní daná kritéria dle kvalifikační dokumentace. Nabídky poté budou hodnoceny podle výše nabídkové ceny (váha 60%) a podle návrhu koncepce realizace privatizace (váha 40%). MF v optimálním případě předpokládá, že vítězný poradce bude vybrán do konce tohoto roku.

Tato zpráva má pouze informativní charakter. Závazné znění oznámení o veřejné zakázce je zveřejněno na centrální adrese: http://www.isvzus.cz/ .

Mgr. Ondřej Jakob
tiskový mluvčí MFČR

Doplňující informace

 


 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.