CZ EN

Podpis smlouvy v rámci přípravy nového herního zákona

Ministerstvo financí dnes podepsalo smlouvu se společností Ernst & Young na řízení veřejné diskuse k hlavním tématům nového herního zákona, který by měl nahradit současný zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách.

Obě strany se dohodly na projektu, který umožní zmapovat a porovnat různé přístupy k řešení sporných oblastí sázkových her a loterií. Dialog bude přitom veden na úrovni laické i odborné veřejnosti. Ministerstvo financí bude po dobu trvání projektu jedním z účastníků diskusí.

V tuto chvíli jsou připravovány oficiální webové stránky projektu, které by měly být spuštěny do konce dubna tohoto roku. V nejbližší době rovněž vznikne Pracovní skupina složená ze zástupců odborné veřejnosti, která se bude zabývat dílčími problematickými oblastmi.

Výsledná studie, která má být Ministerstvu financí předána počátkem srpna, bude sloužit jako podklad pro vypracování věcného záměru zákona.

Ing. Tomáš Zídek
náměstek ministra financí

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.