CZ EN

Zástupci donorských zemí poskytující finanční podporu České republice jednají zítra na Ministerstvu financí ČR

Zítra se na ministerstvu financí uskuteční 2. výroční zasedání se zástupci donorských zemí, které poskytují České republice finanční pomoc v rámci Finančních mechanismů EHP/Norska.

Jednání zahájí za českou stranu náměstek ministra financí Tomáš Zídek. V čele reprezentace donorských zemí – Norsko, Island a Lichtenštejnsko – stojí pan Anders Erdal, náměstek ministra zahraničních věcí Norska. Účast na jednání přislíbil velvyslanec Norského království v České republice pan Peter Raeder a jednání budou rovněž přítomni zástupci Kanceláře finančních mechanismů v Bruselu v čele s ředitelkou Stine Lundin Andresen.

Zúčastněné strany budou projednávat dosavadní přípravu, implementaci projektů a stav 2. výzvy ve Finančních mechanismech EHP/Norska v České republice. „Dalším bodem jednání je vyhlášení 3. Výzvy pro předkládání projektů,“ dodává náměstek ministra financí Tomáš Zídek.

Ministerstvo financí bude usilovat o urychlení celého procesu administrace žádostí. Informace o závěrech z jednání bude zveřejněna na webových stránkách Finančních mechanismů EHP/Norska –  www.eeagrants.cz.  

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.