CZ EN

Daňový portál České daňové správy v ostrém provozu od 1. října 2006

Daňový portál“ je od 1. října 2006 plně otevřen veřejnosti v tzv. ostrém provozu na internetových stránkách České daňové správy. Tato služba byla již od 3. července letošního roku dostupná v tzv. testovacím provozu. Tím byla prověřena správnost nastavení jeho funkcí a vytvořen časový prostor pro zapracování případných připomínek ze strany daňové veřejnosti. Během tohoto období bylo zaregistrováno asi 2500 uživatelů, kteří nyní již mají možnost plně využívat služeb „Daňového portálu“.

"Daňový portál" umožňuje přístup k osobnímu daňovému účtu, tedy k informacím o tom, zda finanční úřad eviduje k určitému dni na osobním daňovém účtu nedoplatek, přeplatek nebo zda je tento účet vyrovnán. Mít pod kontrolou platby vůči finančnímu úřadu, aniž by bylo nutné ho navštívit, patří mezi největší výhody poskytované služby. Předpokládá se, že počet uživatelů bude i nadále narůstat.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.