CZ EN

Ministerstvo financí pokračuje v přípravě státního rozpočtu na rok 2007

Na základě usnesení vlády pokračuje v těchto dnech ministerstvo financí v přípravě návrhu zákona o státním rozpočtu na rok 2007.

Dnes proběhlo na Ministerstvu financí první kolo jednání se zástupci odborových organizací, působících ve veřejném sektoru, týkající se růstu platů v rozpočtové sféře v příštím roce. Toto jednání bude pokračovat i v následujících  týdnech.

Součástí materiálu, který ministerstvo předloží do vlády do 15.8.2006 bude i návrh aktivních opatření, vedoucích ke snížení výdajů státu v roce 2007. Tato navrhovaná opatření zahrnou jak změny zákonů, tak i některých usnesení vlády, jež se týkají příjmové a výdajové strany státního rozpočtu. Deficit rozpočtu pro rok 2007 v připravovaném návrhu Ministerstva financí pravděpodobně nepřekročí již dříve uváděných 88 miliard korun. Definitivní rozhodnutí o podobě rozpočtu na rok 2007 pak musí vláda učinit do konce září tohoto roku.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.