CZ EN

Převod pojistného kmene: KRAVAG-LOGISTIC Versicherungs – Aktiengesellschaft – organizační složka v ČR na společnost UNIQA pojišťovna, a.s.

Společnost KRAVAG-LOGISTIC Versicherungs – Aktiengesellschaft, se sídlem v Německu, podnikající na území České republiky prostřednictvím KRAVAG-LOGISTIC Versicherungs - Aktiengesellschaft – organizační složka, požádala Ministerstvo financí podle zákona o pojišťovnictví o souhlas s převodem pojistného kmene na UNIQA pojišťovnu, a.s.

Ministerstvo financí dne 29. prosince 2003 žádost schválilo. Dne 1.1.2004 se žadatel vzdal práva podat rozklad a rozhodnutí tímto dnem nabylo právní moci.

Dosavadním klientům KRAVAG-LOGISTIC Versicherungs – Aktiengesellschaft – organizační složky budou jejich nároky zachovány v plné výši, neboť dnem nabytí právní moci výše uvedeného rozhodnutí ministerstva vstoupila UNIQA pojišťovna, a.s. do všech práv a závazků jmenované organizační složky.

Po ukončení převodu hodlá převodce ukončit provozování pojišťovací činnosti na území České republiky.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.