CZ EN

Jednání o hospodářské situaci ve Škodě Holding, a.s.

Dnešního dne se na Ministerstvu financí uskutečnilo jednání za přítomnosti ministra financí Jiřího Rusnoka, místopředsedy dozorčí rady České konsolidační agentury Josefa Hojdara, člena dozorčí rady České konsolidační agentury Vladimíra Doležala, zástupců poradce J.P.Morgan, předsedy odborů Václava Doskočila a místopředsedy odborů Michala Brůhy.

Jeho účastníci zhodnotili dosavadní vývoj v akciové společnosti Škoda Plzeň s ohledem na probíhající konkurz a snahu dozorčí rady České konsolidační agentury o urychlené řešení složité hospodářské situace firmy. Zástupci poradce J. P. Morgan informovali o vývoji a současném stavu v procesu vyhledávání a výběru strategického partnera.

Ministr financí a zástupci České konsolidační agentury prezentovali postoje vlády a dozorčí rady agentury k celé situaci, včetně perspektiv tohoto významného českého podniku a konstatovali, že vláda i dozorčí rada České konsolidační agentury mají trvalý zájem na urychleném řešení situace holdingu Škoda Plzeň a aktivně podpoří veškeré kroky vedoucí k urychlenému výběru strategického partnera.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.