CZ EN

Oslovujeme uchazeče o zaměstnání na veletrhu práce Profesia days

V době rekordně nízké nezaměstnanosti se zaměstnavatelé v Česku často potýkají s nedostatkem vhodných uchazečů o zaměstnání. Ministerstvo financí není výjimkou. Personální odbor proto nabídne zájemcům o pracovní uplatnění volná služební a pracovní místa na největším tuzemském veletrhu práce Profesia days, který se koná 12. a 13. října v Praze na výstavišti PVA v Letňanech. Každoročně jej navštíví okolo deseti tisíc zájemců o zaměstnání. Vedle Ministerstva financí zde letos ze státních institucí nabízí zaměstnání ve služebním nebo pracovním poměru také Ministerstvo práce a sociálních věcí, Armáda ČR, Policie ČR nebo Městská knihovna v Praze.

Ministerstvo financí aktuálně obsazuje okolo sta volných pracovních pozic. Většina jsou služební místa dle zákona o státní službě. Vedle žádaných právníků, ekonomů a auditorů vítáme také absolventy studijních oborů Technické vědy a nauky, Ekonomika a administrativa nebo Právní a veřejnosprávní činnost.

Svým zaměstnancům nabízíme vedle dobrého platového ohodnocení řadu benefitů mezi něž patří 5 týdnů dovolené ročně, pružná pracovní doba, indispoziční volno, stravování ve vlastní jídelně (resp. stravenky na detašovaných pracovištích) nebo příspěvek z fondu kulturních a sociálních potřeb. Podporujeme slaďování profesního a rodinného života formou zkrácených úvazků, homeoffice a v dubnu jsme otevřeli dětskou skupinu pro zaměstnance s dětmi v předškolním věku.

Naše personalistky se všemi uchazeči o zaměstnání rády proberou možnosti jejich uplatnění při osobním setkání na veletrhu nebo později e-mailem na adrese vyberova.rizeni@mfcr.cz.

Aktuální nabídka služebních a pracovních míst na Ministerstvu financí se nachází v sekci Volná místa.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.