CZ EN

Alena Schillerová získala ocenění v klání Českých 100 nejlepších

Neobyčejného ocenění se dočkala náměstkyně ministra financí pro daně a cla Alena Schillerová. V anketní soutěži „Českých 100 nejlepších“, která každoročně vybírá sto nejlepších českých firem a osobností, byl Aleně Schillerové udělen titul LADY PRO.

Čestný titul LADY PRO je udělován ženám, které dosáhly mimořádných úspěchů ve své manažerské, obchodní, politické, sportovní, umělecké nebo jiné významné činnosti a kariéře. „Velice si vážím toho, že jsem získala titul LADY PRO. Tato cena je pro mne velký závazek,“ uvedla ke svému ocenění Schillerová.

Cenu pro mimořádné ženy si náměstkyně Schillerová převzala v pátek 25. listopadu na slavnostním galavečeru ve Španělském sále Pražského hradu. Slavnostního vyhlášení se zúčastnilo více než 700 hostů z řad významných osobností veřejného i podnikatelského života, včetně členů vlády a zahraničních velvyslanců.

Soutěž pro české firmy a osobnosti pořádá Panevropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci Comenius.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.